ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ - ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ – Β.Α. ΑΙΓΑΙΟΥ

 

Ταξιδέψτε από 19,00 € το άτομο & 50,00 το ΙΧ

 

Για Κυκλάδες με συμβατικά πλοία! 

 • Από Πειραιά: Εισιτήρια Special Οικονομικής Θέσης από 23,50€

 

 

Για Χίο & Μυτιλήνη με συμβατικό πλοίο! 

 •  Εισιτήρια Super Οικονομικής Θέσης από 19€* και αυτοκίνητα από 50€**

 

Για Σάμο & Ικαρία με συμβατικό πλοίο! 

 •  Εισιτήρια Super Οικονομικής Θέσης από 19€* και αυτοκίνητα από 50€**

 

Για Βόρειες Σποράδες με συμβατικά πλοία!

 •  Εισιτήρια Super Οικονομικής Θέσης με συμβατικά πλοία από 15€* και αυτοκίνητα από 50€**

 

 Για Β.Α Αιγαίο με συμβατικά πλοία!

 •  Από Πειραιά: Εισιτήρια Special Οικονομικής Θέσης από 31*

 

* Οι προσφορές ισχύουν στην Οικονομική θέση. Ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων με ταυτόχρονη κράτηση και έκδοση εισιτηρίου. Τα εισιτήρια των προσφορών ισχύουν μόνο για το ταξίδι που εκδόθηκαν. Αν δεν χρησιμοποιηθούν μπορούν να μετατραπούν σε ανοικτής ημερομηνίας (Open) και μπορούν να αντικατασταθούν έως το τέλος του έτους με νέο εισιτήριο με την καταβολή της διαφοράς από τον ισχύοντα ναύλο. 

** Η προσφορά για το Ε. ΙΧ ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων, μαζί με τουλάχιστον ένα εισιτήριο επιβάτη.

 

Εκπτώσεις στα ΙΧ αυτοκίνητα με την Κάρτα Bonus Miles

50% έκπτωση στα ΙΧ αυτοκίνητα, για τις γραμμές Πειραιά-Β.Α. Αιγαίου (Χίος-Μυτιλήνη).
30% έκπτωση στα ΙΧ αυτοκίνητα, για τις γραμμές Πειραιά-Κυκλάδων.
30% έκπτωση στα ΙΧ αυτοκίνητα, για τη γραμμή Πειραιά-Σάμου.

 

Εμπορικές Εκπτώσεις

Έκπτωση 100%

 • Τα παιδιά έως 5 ετών ταξιδεύουν δωρεάν σε όλες τις θέσεις, εκτός από τις καμπίνες.

Έκπτωση 50%

 • Τα παιδιά έως 5 ετών ταξιδεύουν με 50% έκπτωση στις καμπίνες.
 • Τα παιδιά από 5 έως 10 ετών ταξιδεύουν με 50% έκπτωση.
 • Οι πολύτεκνες οικογένειες ταξιδεύουν στα συμβατικά πλοία με έκπτωση 50% σε οικονομική θέση όλες τις ημέρες και 25% σε διακεκριμένη θέση και καμπίνα, ενώ στα ταχύπλοα ταξιδεύουν με έκπτωση 50% μόνο σε οικονομική θέση.
 • Οι συνταξιούχοι ΝΑΤ και οι σύζυγοι αυτών ταξιδεύουν με έκπτωση 50% σε όλες τις θέσεις, όλες τις ημέρες με τα συμβατικά 
 • Τα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) με ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω και οι συνοδοί αυτών ταξιδεύουν με έκπτωση 50%
 • Οι Ανάπηροι Πολέμου, τα Θύματα Πολέμου και οι βοηθοί ή συνοδοί αυτών, καθώς και οι Αγωνιστές της Εθν. Αντίστασης, ταξιδεύουν με έκπτωση 50% σε όλες τις θέσεις, όλες τις ημέρες. 

Έκπτωση 25%

 • Στρατιωτικοί (Αξιωματικοί  και οπλίτες του στρατού - αεροπορίας-ναυτικού και των Σωμάτων  Ασφαλείας) - Πυροσβεστικής, καθώς και οι Δόκιμοι Λιμενοφύλακες ΚΕ Πόρου (ισχύει μόνο στη γραμμή ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ), ταξιδεύουν με έκπτωση 25% σε όλες τις θέσεις, όλες τις ημέρες στα συμβατικά και στα ταχύπλοα σε οικονομική θέση. 

Φοιτητική Έκπτωση 50%

 • Οι Φοιτητές ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΕΑΠ ταξιδεύουν με έκπτωση 50% στα συμβατικά πλοία σε όλες τις θέσεις, ενώ στα ταχύπλοα ταξιδεύουν με έκπτωση 50% μόνο στην οικονομική θέση. (Πρέπει να διαθέτουν φοιτητική κάρτα σε ισχύ από Ελληνικό Δημόσιο Ίδρυμα).

 

 

COSMOTE DEALS for YOU και κερδίστε δώρο την επιστροφή σας!

Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές COSMOTE σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. 

Αν είστε συνδρομητής κινητής και σταθερής  COSMOTE, στέλνετε κενό SMS στο 19019 ή καλείτε στο 13019  (€ 0,20/SMS).

Λαμβάνετε ένα μοναδικό ψηφιακό κωδικό τον οποίο εξαργυρώνετε για τον προορισμό της επιλογής σας, και παίρνετε δωρεάν το εισιτήριο της επιστροφής (ισχύει για ατομικά εισιτήρια, καμπίνες, ΙΧ οχήματα και μοτοσυκλέτες ).

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν όλοι οι προορισμοί που εξυπηρετεί η HELLENIC SEAWAYS

 

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα δρομολόγια είναι πιθανόν να αλλάξουν, οπότε πάντα να ελέγχετε τα δρομολόγια που ισχύουν πριν προχωρήσετε σε κράτηση. 

Γενικοί όροι προσφοράς

 1. Το πρόγραμμα COSMOTE DEALS for YOU ισχύει από 11/4 έως 29/09/2018 και για επιστροφές από Τρίτη έως Σάββατο .
 2. Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς  παρέχονται στους επιβάτες που  αγοράζουν ταυτόχρονα τα εισιτήρια αναχώρησης τους για τους προορισμούς που έχει ορίσει η εταιρεία ότι ισχύει η προσφορά.
 3. Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς ισχύουν στην Οικονομική θέση, για περιορισμένο αριθμό θέσεων και συγκεκριμένα δρομολόγια επιστροφής. Είναι ατομικά, ονομαστικά και ισχύουν μόνο για το ταξίδι της επιστροφής από τον προορισμό επιλογής και τον ίδιο τύπο πλοίου, π.χ. επιβάτης που ταξιδεύει από το λιμάνι του Πειραιά προς το λιμάνι της Πάρου με ταχύπλοο πλοίο θα επιστρέψει με το δωρεάν εισιτήριο της προσφοράς με ταχύπλοο πλοίο μόνο από το λιμάνι της Πάρου.
 4. Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής ισχύουν και σε τετράκλινες καμπίνες για περιορισμένο αριθμό καμπινών και συγκεκριμένα δρομολόγια επιστροφής των συμβατικών πλοίων Αριάδνη, Νήσος Σάμος, Νήσος Μύκονος και Νήσος Ρόδος. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή της προσφοράς είναι η συνολική αγορά ολόκληρης της τετράκλινης καμπίνας στην αναχώρηση και τα εισιτήρια της αναχώρησης να είναι στον ίδιο τύπο καμπίνας με τα εισιτήρια της επιστροφής.
 5. Οι επιβάτες θα μπορούν στέλνοντας κενό SMS στο 19019 ή καλείτε στο 13019(€0,20/SMS) να λαμβάνουν ένα μοναδικό ψηφιακό κωδικό με τον οποίο θα πραγματοποιούν αγορά εισιτηρίων 

 

Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς δεν μπορούν να μετατραπούν σε εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας (open), δεν αλλάζουν και δεν αντικαθίστανται.

Κεντρικά Λιμάνια αναχώρησης ορίζονται τα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου, της Θεσσαλονίκης, του Ηρακλείου Κρήτης, του Βόλου, του Αγ. Κων/νου Φθιώτιδας και της Καβάλας.

Ημερομηνίες που εξαιρούνται από την προσφορά: 19/8 έως 27/8/2018.

Κάθε κινητό μπορεί να χρησιμοποιήσει 2 κωδικούς COSMOTE DEALS for YOU ανά 15 ημέρες.

 

 

 

 Ενημέρωση: 22/01/2018