Πακέτα Διακοπών Για Πράγα

ΠΑΚΕΤΑ

Πράγα - Κάρλοβυ Βάρυ με Aegean

5 ημέρες
 • ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ, ΠΡΑΓΑ, ΤΣΕΣΚΥ ΚΡΟΥΜΛΟΒ, ΤΣΕΧΙΑ
 • ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
 • 22/12, 23/12, 29/12 & 30/12
 • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
από 695/άτομο

Πράγα - Κάρλοβυ Βάρυ

5 ημέρες
 • ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ, ΠΡΑΓΑ, ΤΣΕΧΙΑ
 • ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
 • Κάθε Παρασκευή από 02/11 έως 07/12 & 04/12
 • ΧΕΙΜΩΝΑΣ
από 515/άτομο

Πράγα

5 ημέρες
 • ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ, ΠΡΑΓΑ, ΤΣΕΣΚΥ ΚΡΟΥΜΛΟΒ, ΤΣΕΧΙΑ
 • ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
 • Κάθε Παρασκευή από 08/09 έως 20/10
 • ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ
από 515/άτομο

Πράγα - Κάρλοβυ Βάρυ

4 & 5 ημέρες
 • ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ, ΠΡΑΓΑ, ΤΣΕΣΚΥ ΚΡΟΥΜΛΟΒ, ΤΣΕΧΙΑ
 • ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
 • 22/12, 27/12, 30/12 & 03/01
 • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ, ΦΩΤΑ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
από 485/άτομο

Βουδαπέστη - Πράγα - (Δρέσδη) - Βιέννη

9 ημέρες
 • ΑΥΣΤΡΙΑ, ΒΙΕΝΝΗ, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, ΔΡΕΣΔΗ, ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ, ΝΙΣ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΠΡΑΓΑ, ΣΕΡΒΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ
 • ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ, ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
 • 01/09, 16/09, 30/09, 14/10, 28/10 & 18/11
 • 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ, ΧΕΙΜΩΝΑΣ
από 610/άτομο

Πράγα - Βιέννη - Βουδαπέστη

8 ημέρες
 • ΑΥΣΤΡΙΑ, ΒΙΕΝΝΗ, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, ΔΑΣΗ ΒΙΕΝΝΗΣ, ΔΡΕΣΔΗ, ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ, ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ, ΠΡΑΓΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΤΣΕΣΚΥ ΚΡΟΥΜΛΟΒ, ΤΣΕΧΙΑ
 • ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
 • 11/09 & 13/10
 • ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ, ΧΕΙΜΩΝΑΣ
από 865/άτομο

Μόναχο – Κάρλοβυ Βάρυ – Πράγα

6 ημέρες
 • ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ, ΜΟΝΑΧΟ, ΠΡΑΓΑ, ΤΣΕΧΙΑ
 • ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
 • Κάθε Σάββατο από 04/11 έως & 25/11
 • ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ
από 495/άτομο

Διακοπές στην Πράγα

Αν θέλετε να ταξιδέψετε σε μια πόλη παραμύθι, η Πράγα είναι η απόλυτη επιλογή. Στολισμένη με εμβληματικά κτήρια, με παλάτια και κάστρα που θα σας γοητεύσουν και θα σας ταξιδέψουν στην εποχή των Γότθων και της Αναγέννησης. Πόλος έλξης χιλιάδων τουριστών που επιθυμούν νοητά να ταξιδέψουν σε άλλες εποχές!

Η πολύχρονη εμπειρία μας έχει ως αποτέλεσμα καθένα από τα πακέτα διακοπών για Πράγα να προσφέρει ένα πολύ ενδιαφέρον και άρτια οργανωμένο πρόγραμμα ώστε η επίσκεψη σας στην Χρυσή πόλη να σας μείνει αξέχαστη!

Ακολουθώντας τα πέτρινα δρομάκια της Πράγας θα βρεθείτε στο άριστα διατηρημένο ιστορικό της κέντρο ή στο εντυπωσιακό Κάστρο της Πράγας για να θαυμάσετε αξιόλογα μνημεία όπως η Βασιλική του Αγίου Γεωργίου, ο καθεδρικός ναός του Αγ.Βίτου, παλάτια και γοτθικές κτήρια. Μην παραλείψετε να περπατήσετε στο δρόμο των Αλχημιστών και επίσης να θαυμάσετε την υπέροχη θέα της πόλης από ψηλά.

Θα σας μείνουν αξέχαστες οι βόλτες στη Γέφυρα του Καρόλου, στην πλατεία του Δημαρχείου με το μοναδικό Αστρονομικό Ρολόι, στην πλατεία της Παλιάς Πόλης. Μοναδική εμπειρία θα είναι να παρακολουθήσετε μια παράσταση της μοναδικής Μαύρης Όπερας της Πράγας. Άμαξες, γουστόζικα μαγαζάκια, υπαίθριες αγορές, cosy καφέ, ρετρό μπυραρίες συμπληρώνουν το μαγευτικό σκηνικό που θα σας χαρίσει πανέμορφες φωτογραφίες και μοναδικές αναμνήσεις.

Τί περιλαμβάνουν τα Χριστουγεννιάτικα πακέτα για Πράγα;Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα Χριστουγεννιάτικα ομαδικά ταξίδια από τα πακέτα του Travelmind προς την μαγευτική Πράγα, καθώς η μεσαιωνική ατμόσφαιρα ταιριάζει απλά τέλεια με το ζεστό πνεύμα της περιόδου. Σε συνδυασμό με άλλες πανέμορφες πόλεις ή και όχι, η εξερεύνηση παίρνει ένα συναρπαστικό αλλά και ρομαντικό χαρακτήρα με σημείο αναφοράς την παραμυθένια πρωτεύουσα.

Θα περιηγηθείτε σε μια από τις παλαιότερες συνοικίες της μαγικής Πράγα, το «Μικρό Μέρος» ή Μάλα Στράνα, αλλά και την εντυπωσιακή Καστρούπολη. Θα θαυμάσετε το χτισμένο σε γοτθικό ρυθμό ναό του Αγίου Βίτου, θα περπατήσετε στο χρυσό δρομάκι των αλχημιστών, και θα αντικρίσετε το μεγαλοπρεπές Παλάτι. Θα επισκεφθείτε την πασίγνωση λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ με τα πλούσιο πράσινο και τα υπέροχα κτίρια αναγεννησιακού στυλ, και θα μαγευτείτε από την δεύτερη σε ομορφιά πόλη μετά την Πράγα, Τσέσκυ Κρούμλοβ. Με τους εκπληκτικούς χείμαρρους του ποταμού Μολδάβα να τρέχουν σε πολλά σημεία της, έχει συμπεριληφθεί εδώ και χρόνια στη λίστα της UNESCO. Θα ψωνίσετε πολύτιμα κρύσταλλα, ξυλόγλυπτα, και χειροτεχνήματα, και θα απολαύσετε ένα ζεστό ρόφημα με φόντο καταπράσινο και σαν από άλλους καιρούς!

Σε κάθε περίπτωση, ένα ταξίδι τα Χριστούγεννα στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Τσεχίας γνωστή και ως “Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων,” θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστο! 

Τί περιλαμβάνουν τα ομαδικά ταξίδια με γκρουπ στη Πράγα

Η Πράγα αποτελεί ένα από τα καλύτερα ομαδικά ταξίδια στην Ευρώπη. Ιδανική πρόταση για εσάς που δεν θέλετε να είστε απλά τουρίστες αλλά αυθεντικοί ταξιδιώτες. Τα οργανωμένα ταξίδια με γκρουπ στην Πράγα έχουν σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια ώστε να μπορέσουμε να σας ξεναγήσουμε στα αναρίθμητα αξιοθέατά της και να σας δώσουμε τις κατευθύνσεις για να χαλαρώσετε και να γνωρίσετε την κουλτούρα της.


Τα πακέτα διακοπών στην Πράγα έχουν διάρκεια από 4 ή 5 ημέρες και περιλαμβάνουν ημερήσια εκδρομή στην λουτρόπολη του Κάρλοβυ Βάρι. Με την συνεχή συνοδεία έμπειρου αρχηγού και με τη βοήθεια ελληνόφωνου ξεναγού θα περιηγηθείτε στο ιστορικό κέντρο της πόλης, στην Μάλα Στράνα, στην Γοτθική γέφυρα του Καρόλου και θα θαυμάσετε μνημεία μοναδικής ομορφιάς όπως το Αστρονομικό ρολόι, η εκκλησία του Αγ.Νικολάου και τόσα άλλα. Μια μέρα αφιερώνουμε για ξενάγηση στην επιβλητική Καστρούπολη όπου θα εντυπωσιαστείτε από τα μεσαιωνικά παλάτια και θα αγοράσετε αναμνηστικά σουβενίρ. Σε κάθε πακέτο υπάρχουν ημερήσιες εκδρομές με προαιρετική συμμετοχή, σε άλλες πόλεις όπως: στη Γερμανική Δρέσδη ή στην μαγευτική Τσέσκυ Κρούμλοβ. Ακόμη και αν δεν τις επιλέξετε η πόλη της Πράγας έχει πολλά να σας αποκαλύψει!

Για τη νυχτερινή σας διασκέδαση, σας προτείνουμε να απολαύσετε λαχταριστά εδέσματα σε παραδοσιακές μπυραρίες, να παρακολουθήσετε μια παράσταση της Μαύρης Όπερας της Πράγας ή να διασκεδάσετε σε ένα τζαζ κλάμπ!

Συχνές ερωτήσεις

Ποιο είναι το κόστος με γκρουπ στην Πράγα;

Οι τιμές και το κόστος των ταξιδιωτικών πακέτων για Πράγα εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες. Βασικό ρόλο παίζουν η διάρκεια του ταξιδιωτικού πακέτου, το ξενοδοχείο διαμονής- ειδικά αν υπάρχουν early booking τιμές, οι προαιρετικές εκδρομές και δράσεις. Η τιμή ανά άτομο αρχίζει από 455€ και είναι πολύ ελκυστική αν λάβουμε υπόψη το πλούσιο πρόγραμμα της εκδρομής.

Πώς μπορώ να ταξιδέψω με γκρουπ στην Πράγα;


Τα ομαδικά ταξίδια με γκρουπ στην Πράγα πραγματοποιούνται με απευθείας πτήσεις μέσω Aegean Airlines από Αθήνα από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Είναι all inclusive τα πακέτα διακοπών για Πράγα;

Τα πακέτα διακοπών για Πράγα είναι all inclusive καθώς σε αυτά περιλαμβάνονται το κόστος των αεροπορικών εισιτήρια, το κόστος της εκδρομής στο Κάρλοβυ Βάρι, η διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία με πρωινό μπουφέ, ξεναγήσεις από ελληνόφωνο ξεναγό, ταξιδιωτική ασφάλεια , ενημερωτικά έντυπα & χάρτες.

Υπάρχουν πακέτα για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά;

Τί καλύτερο από το να επιλέξετε αυτά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά του 2022/2023να ταξιδέψετε με γκρουπ στην Πράγα. Το παραμυθένιο σκηνικό θα δώσει μοναδικό χρώμα στις γιορτινές ημέρες. Επιλέξτε τα χριστουγεννιάτικα πακέτα διακοπών στα όποια τα καταπληκτικά τους προγράμματα προσφέρονται σε πολύ προσιτές τιμές

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ - ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

info@travelmind.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (από 17/06/2020)

Δευτέρα & Τετάρτη : 09:00 – 18:00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή : 09:00 – 20:00
Σάββατο: 09:00 – 14:00
Για επείγοντα θέματα εκτός ωρών λειτουργίας του γραφείου μας, παρακαλούμε καλέστε στο 697 288 3372

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΕΟΤ

02 07 E 6000 0330401
eot

ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ;

error-imageΠαρακαλώ εισάγετε ένα όνομα
error-imageΠαρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο e-mail
error-imageΠαρακαλώ εισάγετε ένα μήνυμα