Ομαδικά ταξίδια στην Ιορδανία

Πακέτα Διακοπών Με Γκρουπ Στην Ιορδανία

Μια χώρα ιδιαίτερης ομορφιάς με ξηρό τοπίο και άπλετα αρχαιολογικά ευρήματα, η Ιορδανία στέκεται υψηλά στις προτιμήσεις του κοινού στα ομαδικά ταξίδια και όχι άδικα. Από την εντυπωσιακή πόλη της Πέτρα και την περίφημη Νεκρά Θάλασσα, η χώρα έχει πολλά να προσφέρει, ιδιαίτερα αν συμπεριλάβουμε τους φιλόξενους κατοίκους της και την ζεστή ατμόσφαιρα που διαμορφώνουν μια τουριστική αίσθηση και σας κάνουν να λατρέψετε την Ιορδανία! Οι εκδρομές με γκρουπ είναι σύνηθες φαινόμενο με προορισμό την όμορφη χώρα και δεν υπολείπονται σε καμία περίπτωση σε υπηρεσίες και άνεση! Αλλά αυτό θα το διαπιστώσετε και μόνοι, -ες σας.

 Τι περιλαμβάνει ένα ομαδικό ταξίδι στην Ιορδανία;

Σε σχέση με τις εκδρομές με γκρουπ στο εξωτερικό που διατίθενται, έτσι και το Travelmind, στο πακέτο προς την Ιορδανία συμπεριλαμβάνει διαμονή σε ξενοδοχεία 5 αστέρων αλλά και σε βεδουίνικες ή θολωτές σκηνές για τις ιδιαίτερες δραστηριότητες του ταξιδιού. Το ταξίδι διαρκεί 8 ημέρες συνολικά ενώ διατίθεται Έμπειρος αρχηγός-συνοδός και ημιδιατροφή καθημερινά.

Θα ξεκινήσετε με ξενάγηση στην Ακρόπολη του  Αμμάν και τα ερείπια του ναού του Ηρακλή. Θα θαυμάσετε τις βυζαντινές εκκλησίες, το ανάκτορο των Ομεϋαδών, το ρωμαϊκό θέατρο στο κέντρο, και εξωτερικά το τζαμί του βασιλιά Αμπντουλάχ. Θα επισκεφθείτε τα Γέρασα, την “πόλη των 1.000 κιόνων," τον ναό της Αρτέμιδος και άλλα πολλά. Θα απολαύσετε την ιστορική Βηθανία, το Όρος Νέμπο όπου στάθηκε ο Μωυσής, και το επιβλητικό κάστρο των Σταυροφόρων του Κεράκ. Θα εξερευνήσετε την εκπληκτική ροδοκόκκινη Πέτρα, που αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, και την “Κοιλάδα του Φεγγαριού" που απεικονίζεται στην ταινία “Λόρενς της Αραβίας.” Τέλος, θα κάνετε σαφάρι με τζιπ στην έρημο, θα αντικρίσετε την Άκαμπα και την Νεκρά Θάλασσα, και αν το θελήσετε, θα "κολυμπήσετε" στις ιαματικές ιδιότητες του αργίλου.

Πόσο κοστίζει ένα ομαδικό ταξίδι στην Ιορδανία;

Όσον αφορά τις τιμές για ταξίδια με γκρουπ στο εξωτερικό και ειδικά για την Ιορδανία, ο υπολογισμός διεξάγεται βάση του τύπου μεταφοράς, του ξενοδοχείου αλλά και των δραστηριοτήτων που συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο. Ενδεικτικά για την Ιορδανία, το κόστος ξεκινάει ενδεικτικά από €960 κατ’ άτομο. 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ - ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

info@travelmind.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (από 17/06/2020)

Δευτέρα & Τετάρτη : 09:00 – 18:00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή : 09:00 – 20:00
Σάββατο: 09:00 – 14:00
Για επείγοντα θέματα εκτός ωρών λειτουργίας του γραφείου μας, παρακαλούμε καλέστε στο 697 288 3372

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΕΟΤ

02 07 E 6000 0330401
eot

ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ;

error-imageΠαρακαλώ εισάγετε ένα όνομα
error-imageΠαρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο e-mail
error-imageΠαρακαλώ εισάγετε ένα μήνυμα