Ομαδικά Ταξίδια Στη Ρουμανία

Πακέτα διακοπών για Ρουμανία

Κι ενώ συνήθως είναι το τελευταίο μέρος που μας έρχεται στο μυαλό όταν αναφερόμαστε σε ομαδικά ταξίδια στην Ευρώπη, η Ρουμανία αποτελεί μια χώρα πολύ πιο όμορφη και μαγική απ’ό,τι φαντάζεται κανείς. Χώρα των παλιών θρύλων με κεντρικό χαρακτήρα τον περίφημο Βλαντ Τέπες, τον ευρέως γνωστό Κόμη Δράκουλα και τα Καρπάθια Όρη. Χώρα των μεσαιωνικών κτισμάτων, πλούσιας λαογραφικής σημασίας, με αξιοθέατα που απλά σου κόβουν την ανάσα. Με πρωτεύουσα το όμορφο Βουκουρέστι, η Ρουμανία μυεί κάθε επισκέπτη σε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα μυστηρίου με τα μεγαλεπίβολα κάστρα, τα γραφικά χωριά, και τον φολκλόρ χαρακτήρα της. Μουσεία διεθνούς βελινεκούς, μεγάλες λεωφόροι, βαλκανικά τοπία απείρου κάλλους, φυσικά πάρκα, και επιβλητική αρχιτεκτονική, σας καλούν να ανακαλύψετε το κρυμμένο διαμάντι που αποκαλείται Ρουμανία. 

Τι περιλαμβάνει ένα ομαδικό ταξίδι στη Ρουμανία;


Ένα ομαδικό ταξίδι στην Ρουμανία ξεκινάει με περιήγηση στο μαγευτικό Βουκουρέστι ή αλλιώς Παρίσι των Βαλκανίων, με τις τεράστιες λεωφόρους, τους εμπορικούς δρόμους, και τα κτίρια της Belle Epoque. Θα δείτε τις πλατείες Ουνιβερσιτάτζι και Βικτοριέι, θα θαυμάσετε το Εθνικό Θέατρο του Λούκα Καρατζιάλε, τον κήπο Τζιμίτσιου, και τον Λόφο της Μητρόπολης. Θα νιώσετε δέος μπροστά στο Αθήναιον και τον Πύργο της Φωτιάς! Θα δείτε το Μουσείο του Χωριού, στο πάρκο Χεραστράου, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Πατριαρχείο, την αψίδα του Θριάμβου, και όχι μόνο. Θα κατευθυνθείτε προς την Σινάια, το “Μαργαριτάρι των Καρπαθίων,” όπου θα επισκεφθείτε το παλάτι Πέλες του βασιλιά Καρόλου, το ορθόδοξο μοναστήρι του Κατακουζηνού, και φυσικά το Φρούριο Μπραν, ή όπως είναι γνωστός, τον  Πύργο του Κόμη Δράκουλα που αποτελεί εθνικό μνημείο της Ρουμανίας. Θα συνεχίσετε με την καταπράσινη Μπρασόβ, πόλη του 18ου αιώνα με την περίφημη Μαύρη εκκλησία, το “Σπίτι των Εμπόρων,” και την Πύλη της Αικατερίνης. Θα βρεθείτε στην ιστορική Τρανσυλβανία όπου θα μαγευτείτε από τη μεσαιωνική καστροπολιτεία Σιγκισοάρα, με τους 11 Πύργους κατά μήκος των τειχών της παλιάς πόλης, αγαπημένο μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. 

Λάβετε γνώση ότι τα πακέτα του Travelmind προς την όμορφη Ρουμανία, όπως οι περισσότερες εκδρομές με γκρουπ στο εξωτερικό, περιλαμβάνουν διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3 ή 4 αστέρων με πρόγευμα καθημερινά, έμπειρο συνοδό, ενώ οι Μεταφορές και οι περιηγήσεις διεξάγονται βάσει προγράμματος.

Πόσο κοστίζει ένα ομαδικό ταξίδι στη Ρουμανία;

Όταν αναφερόμαστε σε τιμές για ταξίδια με γκρουπ στο εξωτερικό, πρέπει να λαμβάνονται υπόψη η διαμονή, το μεταφορικό μέσο, αλλά και οι δραστηριότητες και περιηγήσεις που συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο. Ένα ομαδικό ταξίδι στην Ρουμανία ενδεικτικά αρχίζει από €350 το άτομο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ - ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

info@travelmind.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (από 17/06/2020)

Δευτέρα & Τετάρτη : 09:00 – 18:00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή : 09:00 – 20:00
Σάββατο: 09:00 – 14:00
Για επείγοντα θέματα εκτός ωρών λειτουργίας του γραφείου μας, παρακαλούμε καλέστε στο 697 288 3372

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΕΟΤ

02 07 E 6000 0330401
eot

ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ;

error-imageΠαρακαλώ εισάγετε ένα όνομα
error-imageΠαρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο e-mail
error-imageΠαρακαλώ εισάγετε ένα μήνυμα