Πακέτα Διακοπών Για Νάπολη

ΠΑΚΕΤΑ

Ώρα για Dolce Vita! Μπάρι - Νάπολη - Κάπρι

6 ημέρες
 • ΑΜΑΛΦΙ, ΕΥΡΩΠΗ, ΙΤΑΛΙΑ, ΚΑΠΡΙ, ΝΑΠΟΛΗ, ΠΟΖΙΤΑΝΟ, ΠΟΜΠΗΙΑ, ΡΩΜΗ, ΣΑΛΕΡΝΟ
 • ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
 • 21/07, 28/07, 04/08 & 11/08
 • ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
από 780/άτομο

Κοστιέρα Αμαλφιτάνα - Πομπηία - Ρώμη

6 ημέρες
 • ΑΜΑΛΦΙ, ΕΥΡΩΠΗ, ΙΤΑΛΙΑ, ΚΑΠΡΙ, ΝΑΠΟΛΗ, ΠΟΖΙΤΑΝΟ, ΠΟΜΠΗΙΑ, ΡΩΜΗ
 • ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
 • 02/08 & 30/08
 • ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
από 595/άτομο

Νάπολη - Ρώμη - Μαγευτική Αμαλφιτάνα - Κάπρι

6 ημέρες
 • ΑΜΑΛΦΙ, ΕΥΡΩΠΗ, ΙΤΑΛΙΑ, ΚΑΠΡΙ, ΝΑΠΟΛΗ, ΠΟΖΙΤΑΝΟ, ΠΟΜΠΗΙΑ, ΡΩΜΗ
 • ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
 • 13/07, 20/07, 27/07, 03/08, 10/08, 17/08, 24/08 & 31/08
 • ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
από 735/άτομο

Διακοπές στην Νάπολη

Η μαγευτική Νάπολη, ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη της Ιταλίας, αποτελεί επίσης ένα από τα δημοφιλέστερα ομαδικά ταξίδια αφού λειτουργεί ως βάση για την επίσκεψη πληθώρας πόλεων, μνημείων και αξιοθέατων της χώρας και είναι από τα πιο δημοφιλή στις προτιμήσεις των επισκεπτών. 

Με την επαγγελματική ξενάγηση που επιβάλλεται από το γραφείο μας, μπορείτε να ζήσετε την αυθεντική μαγεία της Ιταλίας, μέσα από επισκέψεις σε μέρη που αποτελούν σήμα κατατεθέν της χώρας όπως το μεγαλεπήβολο Κολοσσαίο και η Βασιλική του Αγίου Πέτρου που προκαλεί δέος. Η περίφημη Πομπηία με τα αρχαία απομεινάρια αιώνων μέσα από την  λάβα, το κοσμοπολίτικο Ποζιτάνο με τα όμορφα καλντερίμια, και το καλοκαιρινό Κάπρι με την αίγλη πολυτέλειας! 

Θα βγάλετε μια ινσταγκραμική φωτογραφία μπροστά από την Πιάτσα ντι Σπάνια και την Πιάτσα Ναβόνα, θα κάνετε μια ευχή με ένα κέρμα στην λατρεμένη Φοντάνα ντι Τρέβι, θα  δοκιμάσετε ένα παραδοσιακό “πανίνο”, και θα περπατήσετε του δρόμους της Ρώμης με ένα Ιταλικό τζελάτο στο χέρι!

Θα έχετε την ευκαιρία να ευχαριστηθείτε όλα αυτά και ακόμα παραπάνω σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές εκδρομές με γκρουπ, με ασφάλεια, περίσσια άνεση, και αγάπη για την εμπειρία του ταξιδιού! Την πραγματική ομορφιά της Μεσογειακής Ιταλίας.  

Τι περιλαμβάνει ένα ομαδικό ταξίδι στην Νάπολη;

Όπως όλα τα ομαδικά ταξίδια και οι εκδρομές με γκρουπ στο εξωτερικό, έτσι και το αντίστοιχο ομαδικό ταξίδι στην Νάπολη, περιλαμβάνει ένα βασικό σκελετό όσον αφορά τις μετακινήσεις και τα μέρη που επισκέπτεται το γκρουπ που ακολουθούνται από όλους τους συμμετέχοντες. Κάποια στοιχεία αυτού είναι η κρουαζιέρα σε Ποζιτάνο και Αμάλφι, αυτή σε Κάπρι και Σορέντο, επίσκεψη στην Πομπηία και Ρώμη, κλπ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποιες δραστηριότητες που είναι προαιρετικές και ακολουθούνται κατ’ επιλογή του κάθε μέλους του γκρουπ όπως για παράδειγμα η επίσκεψη στο Βατικανό.  

Τα ομαδικά ταξίδια στην Νάπολη ξεκινούν με 6 ημέρες συνολικά, και το γραφείο μας με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τουρισμού, φροντίζει να ευχαριστηθείτε κάθε στιγμή το περισσότερο δυνατό! Εγγυάται μοναδικές στιγμές διασκέδασης που θα σας εκπλήξουν και θα σας μείνουν αξέχαστες για μια ζωή!

Πόσο κοστίζει ένα ομαδικό ταξίδι στην Νάπολη;

Οι τιμές για ταξίδια με γκρουπ στο εξωτερικό ποικίλουν ανάλογα με τον εκάστοτε προορισμό και τις επιλογές πτήσεων και ξενοδοχείου αλλά συγκεκριμένα το κόστος για ένα ομαδικό ταξίδι στην Νάπολη ξεκινάει από €645 το άτομο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ - ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

info@travelmind.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (από 17/06/2020)

Δευτέρα & Τετάρτη : 09:00 – 18:00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή : 09:00 – 20:00
Σάββατο: 09:00 – 14:00
Για επείγοντα θέματα εκτός ωρών λειτουργίας του γραφείου μας, παρακαλούμε καλέστε στο 697 288 3372

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΕΟΤ

02 07 E 6000 0330401
eot

ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ;

error-imageΠαρακαλώ εισάγετε ένα όνομα
error-imageΠαρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο e-mail
error-imageΠαρακαλώ εισάγετε ένα μήνυμα