Μάθετε για Εμάς

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2012 με τον διακριτικό τίτλο «ΝΙΚΑΙΑ TRAVEL» με σκοπό την εξυπηρέτηση του ταξιδιωτικού κοινού στην ευρύτερη περιοχή της Νίκαιας και του Ρέντη. Στεγάζεται στην οδό Πέτρου Ράλλη 221 που παλαιότερα έδρευε το επί 15ετίας ταξιδιωτικό γραφείο «Γενικό Πρακτορείο Νικαίας» και έχει σαν ιδρυτικά μέλη τον Παναγιώτη Μαγγούδη και την Γιούργα Στεφανία οι οποίοι είναι επαγγελματίες του τουρισμού πάνω από 25 χρόνια! Και οι 2 είναι φανατικοί λάτρεις των ταξιδίων και εκτός από πολλά εκπαιδευτικά ταξίδια που έχουν συμμετάσχει ανά τα χρόνια με σκοπό την καλύτερη ενημέρωσή τους, τόσο ο Παναγιώτης όσο και η Στεφανία έχουν πραγματοποιήσει πολλά προσωπικά μεγάλα ταξίδια (Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερική) με σκοπό την απόκτηση εμπειριών, κάτι που θεωρούν και οι 2 απολύτως αναγκαίο για τον κλάδο που ασχολούνται!

Το Nikaia Travel είναι ένα νέο γραφείο όσον αφορά «τα χαρτιά», μόλις 5 ετών, με μεγάλη πορεία όμως όσον αφορά την εμπειρία και τις γνώσεις. Αυτό ακριβώς είναι και το μυστικό του! Έχει την διάθεση και τον ενθουσιασμό που χαρακτηρίζει τους νέους αλλά και τις γνώσεις, τον επαγγελματισμό, την σοφία και την εξειδίκευση μιας επαγγελματικής πορείας 25 ετών, στοιχεία που είναι απαραίτητα για ένα πετυχημένο ταξίδι...

Η καλή μας διάθεση για εξυπηρέτηση αγγίζει το όριο της φιλικής επαφής πλέον με τους πελάτες μας και είμαστε περήφανοι γι' αυτό. Οι πολύ καλές σχέσεις με όλες τις αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρίες καθώς και με τους καλύτερους tour operators ανά τον κόσμο μας δίνουν μία ακόμη χρήσιμη δυνατότητα και αυτή είναι το να είμαστε ανταγωνιστικοί στις τιμές, να παρέχουμε ποιότητα αλλά και πληθώρα επιλογών στο ταξιδιωτικό κοινό της περιοχής μας και όχι μόνο.

Κατά την διάρκεια όλου του χρόνου εκτός από την έκδοση ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων σε μας θα βρείτε οργανωμένες εκδρομές με εβδομαδιαίες αλλά και γιορτινές αναχωρήσεις, κρουαζιέρες για όλο τον κόσμο, πακέτα διακοπών με προσφορές για οικογένειες με παιδιά και ζευγάρια, κρατήσεις ξενοδοχείων καθώς μακρινά και ιδιαίτερα ταξίδια, στα οποία έχουμε τις γνώσεις να δώσουμε την σωστή κατεύθυνση στις επιλογές σας. Επίσης μπορούμε να κλείσουμε για εσάς γαμήλια και εξωτικά ταξίδια σε δημοφιλείς προορισμούς με ειδικές παροχές σε νεόνυμφους. Ακόμη αναλαμβάνουμε εκδρομές για συλλόγους & σχολεία. Επίσης έχουμε στο ενεργητικό μας την ανάθεση πολλών πετυχημένων ιατρικών συνεδρίων τα οποία μας εμπιστεύονται κατ' επανάληψη επί σειρά ετών.

Τυπώνουμε κατάλογο ταξιδίων ανά τακτά χρονικά διαστήματα (Χριστούγεννα-Πάσχα-Καλοκαίρι-Εορταστικά 3ήμερα), έχουμε ένα πολύ ενημερωμένο site που καθημερινά ανανεώνεται με πληθώρα πακέτων για όλα τα γούστα δίνοντά σας την ευκαιρία πολλαπλών επιλογών μιας και έχουμε προμηθευτές από Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο. Το δυνατό μας σημείο όμως είναι η φαντασία! Ελάτε να κουβεντιάσουμε από κοντά για το πακέτο που θα θέλατε να δημιουργήσετε αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες και να είστε σίγουροι ότι όταν θα γυρίσετε θα μας φέρετε φωτογραφίες και αναμηνηστικά!

Η παρουσία μας στα social media, τα οποία πλέον αποτελούν μέρος της καθημερινότητας μας καθημερινά δυναμώνει και εμπλουτίζεται με άρθρα από ταξίδια, κληρώσεις και διαγωνισμούς με συμμετοχή από τους ενεργούς μας πελάτες ακόμη και χωρίς να το γνωρίζουν! Έτσι αν χτυπήσει το τηλέφωνό σας ξαφνικά και σας πουν ότι κερδίσατε δώρο ή ταξίδι σε κλήρωση από το Nikaia Travel, μην ξαφνιαστείτε...απλά χαμογελάστε και αφήστε μας να σας κακομάθουμε!

Έχουμε όραμα, φαντασία, γνώσεις, εμπειρία αλλά πάνω από όλα φιλική διάθεση και ένα μεγάλο χαμόγελο για την καλύτερη εξυπηρέτηση που πιστεύουμε ότι αξίζει στους πελάτες μας! Θα χαρούμε να μας γνωρίσετε από κοντά και να σας το αποδείξουμε!

Η ομάδα του
Nikaia Travel
Στοιχεία επικοινωνίας:
Πέτρου Ράλλη 221, Νίκαια, τηλ: 210 4250072-4,
Φορολογικά στοιχεία:
Μαγγούδης Παναγιώτης & ΣΙΑ ΕΕ
ΑΦΜ 800375703
ΔΟΥ Νίκαιας
Αριθμός ΕΟΤ 02 07 E 6000 0330401
Ώρες λειτουργίας:
09:00 - 20:00 όλο το χρόνο & Σάββατο 09:00 - 14:00