Πακέτα Διακοπών Κάιρο - Αλεξάνδρεια

Ομαδικά ταξίδια σε Κάιρο και Αλεξάνδρεια

Κάιρο και Αλεξάνδρεια!  Ένα από τα ομαδικά ταξίδια που θεωρούνται μοναδικά και αξέχαστα. Το Κάιρο η νυν πρωτεύουσα και πόλη των “χιλίων μιναρέδων.” Η Αλεξάνδρεια, η πρώην πρωτεύουσα της Αιγύπτου και το κυριότερο λιμάνι της. Και οι δύο κέντρα της αιγυπτιακής κουλτούρας, πολιτισμού και ιστορίας. Τόπος των αρχαίων Φαραώ, των πυραμιδών και ενός από τα επτά θαύματα του κόσμου! 

Το Travelmind παίρνει λοιπόν την πρωτοβουλία και σας οδηγεί μέσα από ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο, στα εμβλήματα του αρχαίου κόσμου που θα απλά θα λατρέψετε!

Τι περιλαμβάνει ένα ομαδικό ταξίδι στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια;

Όπως σε όλες τις εκδρομές με γκρουπ στο εξωτερικό που προσφέρονται από το Travelmind, και συγκεκριμένα για Κάιρο και Αλεξάνδρεια, περιλαμβάνεται έμπειρος ελληνόφωνος ξεναγός, υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων, ξενοδοχείο 5 αστέρων, γεύμα στο βραβευμένο πλωτό εστιατόριο "Le Pacha 190” αλλά και σε τοπικό εστιατόριο της Αλεξάνδρειας.

Θα ξεκινήσετε με ξενάγηση στο αρχαιολογικό μουσείο του Καΐρου, που μεταξύ άλλων, διατίθενται και μοναδικά ευρήματα από τον τάφο του τάφου του Τουταγχαμών. Θα δείτε τις περίφημες Πυραμίδες της Γκίζας, τη Σφίγγα, θα κάνετε μια στάση στα εργαστήρια παπύρου και αρωμάτων, αλλά και στο πολύχρωμο παζάρι του Χαν Ελ Χαλίλ. Θα θαυμάσετε την μεγαλόπρεπη Σιταντέλα του Σαλαντίν, θα επισκεφθείτε την εκκλησία τη μόνη στρογγυλή εκκλησία της Αιγύπτου, αυτή του Αγίου Γεωργίου, και το Εθνικό Μουσείο Αιγυπτιακού Πολιτισμού με συλλογή 50.000 εκθεμάτων. Συνεχίζετε με εκδρομή στην αγαπημένη Αλεξάνδρεια, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την Ελληνιστική παροικία, το Ελληνικό Πατριαρχείο, το φρούριο του Μαμελούκου σουλτάνου Καϊτμπέι εξωτερικά, και θα κλείσετε με μια επίσκεψη στην νέα εντυπωσιακή Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας.

Ένα από τα καλύτερα ομαδικά ταξίδια που θα σας εκπλήξει, θα σας γοητεύσει και θα σας συγκινήσει.

Πόσο κοστίζει ένα ομαδικό ταξίδι στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια;

Όταν διαμορφώνονται οι τιμές για ταξίδια με γκρουπ στο εξωτερικό, λαμβάνονται υπόψη η κατηγορία του ξενοδοχείου και ο τύπος δωματίου, οι προτιμώμενες και διαθέσιμες επιλογές μεταφοράς αλλά και οι δραστηριότητες που συμπεριλαμβάνονται εκάστοτε πακέτο. Το κόστος για Κάιρο και Αλεξάνδρεια ξεκινάει από €740 το άτομο για 5 ημέρες διάρκεια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ - ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

info@travelmind.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (από 17/06/2020)

Δευτέρα & Τετάρτη : 09:00 – 18:00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή : 09:00 – 20:00
Σάββατο: 09:00 – 14:00
Για επείγοντα θέματα εκτός ωρών λειτουργίας του γραφείου μας, παρακαλούμε καλέστε στο 697 288 3372

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΕΟΤ

02 07 E 6000 0330401
eot

ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ;

error-imageΠαρακαλώ εισάγετε ένα όνομα
error-imageΠαρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο e-mail
error-imageΠαρακαλώ εισάγετε ένα μήνυμα