Ομαδικά Ταξίδια στην Αίγυπτο

Εκδρομές με γκρουπ στην Αίγυπτο

Η χώρα των Φαραώ, της Κλεοπάτρας, του Νείλου, και του μεγάλου μυστηρίου, έμβλημα του αρχαίου κόσμου και του πολιτισμού. Η θαυμαστή χώρα με την Βιβλιοθήκη την Αλεξάνδρειας και τον μεγαλοπρεπή Φάρο που αποτέλεσαν σημεία αναφοράς στο βάθος των χρόνων. Οι Πυραμίδες της Γκίζα στο Κάιρο, το Παζάρι Χαν Ελ Χαλίλ, ο Ναός του Καρνάκ, τα ιερογλυφικά, και οι μούμιες, λίγα μόνο για οποία είναι γνωστή στον κόσμο η Αραβική Δημοκρατία της Αιγύπτου.

Αποτελώντας σταυροδρόμι άπλετων κύριων πολιτιστικών περιοχών, η χώρα έχει καθιερωθεί  όχι μόνο για τα μεγαλειώδη αξιοθέατα της και τα αρχαία ευρήματα, αλλά και για την ιδιαίτερη ταυτότητα της καθώς η αιγυπτική κουλτούρα χαρακτηρίζεται έντονα από την λογοτεχνία, τη μουσική, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. 

Για όλα αυτά και ακόμη περισσότερα, το Travelmind αποφάσισε να σας δώσει και σας δείξει όλα όσα έχετε ονειρευτεί και ακούσει για αυτή την μυστηριώδη χώρα. Με πολλά χρόνια στον τουρισμό και τον συντονισμό σε ομαδικά πακέτα προς την χώρα της Αιγύπτου, σας ταξιδεύει μέσα από ένα ευέλικτο αλλά και άριστης ποιότητας πλάνο. 

Τι περιλαμβάνει ένα ομαδικό ταξίδι στην Αίγυπτο;

Εκδρομές με γκρουπ στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα τα ομαδικά ταξίδια προς Αίγυπτο σχεδιάζονται έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να μπορέσουν να απολαύσουν όσα περισσότερα αξιοθέατα και εμπειρίες έχει να προσφέρει η χώρα με την μεγαλύτερη δυνατή άνεση και ασφάλεια.

Θα ξεναγηθείτε στο πασίγνωστο αρχαιολογικό μουσείο του Καΐρου όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ευρήματα από τον τάφο του Τουταγχαμών, θα θαυμάσετε ένα από τα περίφημα επτά θαύματα του κόσμου, τις Πυραμίδες της Γκίζας, και θα αντικρίσετε από κοντά την μυθική Σφίγγα με σώμα λιονταριού. Θα επισκεφθείτε την νέα σύγχρονη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, και αν δε επιλέξετε το ταξίδι που περιλαμβάνει την Κρουαζιέρα, θα πλεύσετε μέσα στον εντυπωσιακό Νείλο, θα πάτε στην δυτική όχθη με τη νεκρόπολη των αρχαίων Θηβών, θα δείτε το Μεγάλο Φράγμα, τον ναό της θεάς Ίσιδας, και όχι μόνο.

Πόσο κοστίζει ένα ομαδικό ταξίδι στην Αίγυπτο;

Το κόστος και οι τιμές για ταξίδια με γκρουπ στο εξωτερικό υπολογίζονται σύμφωνα με τις δραστηριότητες, τις πτήσεις, τα ξενοδοχεία και όχι μόνο, που συμπεριλαμβάνονται στο εκάστοτε πακέτο. Αντίστοιχα, ένα ομαδικό ταξίδι στην Αίγυπτο ενδεικτικά ξεκινάει με €740 το άτομο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ - ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

info@travelmind.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (από 17/06/2020)

Δευτέρα & Τετάρτη : 09:00 – 18:00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή : 09:00 – 20:00
Σάββατο: 09:00 – 14:00
Για επείγοντα θέματα εκτός ωρών λειτουργίας του γραφείου μας, παρακαλούμε καλέστε στο 697 288 3372

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΕΟΤ

02 07 E 6000 0330401
eot

ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ;

error-imageΠαρακαλώ εισάγετε ένα όνομα
error-imageΠαρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο e-mail
error-imageΠαρακαλώ εισάγετε ένα μήνυμα