ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ - Β.Α. ΑΙΓΑΙΟΥ

 

Ταξιδέψτε από 20,00 € το άτομο & 36,50 το ΙΧ

 

 

SUPER ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ: Τιμή κατ’ άτομο 20€ για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα & Β.Α. Αιγαίο

 Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων, στην Οικονομική Θέση, σε κάθε δρομολόγιο  από/προς Πειραιά.  Τα εισιτήρια αυτά δεν ακυρώνονται, δεν μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας και δεν είναι δυνατή η αλλαγή του προορισμού, της ημερομηνίας και ώρας ταξιδίου.

 

SPECIAL ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ (έκπτωση 20% στην Οικονομική Θέση) από 24,50€ για Κυκλάδες – από 29,50€ για Δωδεκάνησα – από 31€ για Β.Α. Αιγαίο

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων, στην Οικονομική Θέση, σε κάθε δρομολόγιο από/προς Πειραιά. Δεν ισχύει για τις ενδιάμεσες διαδρομές.  Η έκδοση των εισιτηρίων γίνεται ταυτόχρονα με την κράτηση θέσης. Τα εισιτήρια αυτά ακυρώνονται, μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας και είναι δυνατή η αλλαγή της  ημερομηνίας ταξιδίου. Σε περίπτωση που ο επιβάτης ταξιδέψει σε περίοδο που δεν ισχύει η προσφορά, θα  μπορεί να αλλάξει το εισιτήριό του, πληρώνοντας την αντίστοιχη διαφορά. 

 
ΕΚΠΤΩΣΗ 20% στους επιβάτες, για τους κατόχους της κάρτας SeaSmiles
Η προσφορά ισχύει για τις γραμμές Πειραιά-Δωδεκανήσων-Πειραιά, σε κάθε δρομολόγιο, σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, εκτός των κατηγοριών SUPER ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ και SPECIAL ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
 
 
ΕΚΠΤΩΣΗ στα ΙΧ αυτοκίνητα, για τους κατόχους της κάρτας SeaSmiles
50% έκπτωση στα ΙΧ αυτοκίνητα, για τις γραμμές Πειραιά-Δωδεκανήσων και Πειραιά-Β.Α. Αιγαίου (Χίος-Μυτιλήνη-Ψαρά-Οινούσσες).
30% έκπτωση στα ΙΧ αυτοκίνητα, για τις γραμμές Πειραιά-Κυκλάδων.
30% έκπτωση στα ΙΧ αυτοκίνητα, για τη γραμμή Πειραιά-Σάμου.
Για τις ενδιάμεσες διαδρομές, από/προς Σάμο για Κω-Ρόδο-Κάρπαθο, ισχύει έκπτωση 50%.
 
 
ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ στα ΙΧ για Δωδεκάνησα
Η προσφορά ισχύει στα εισιτήρια επιστροφής των ΙΧ αυτοκινήτων, για τις γραμμές Πειραιά - Δωδεκανήσων-Πειραιά, όταν εκδίδονται ταυτόχρονα με τα εισιτήρια μετάβασης.
 
 
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: Έκπτωση 25% σε 4κλινη καμπίνα
Οι προσφορές ισχύουν στις γραμμές Κυκλάδων, Δωδεκανήσων & Β.Α. Αιγαίου, από/προς Πειραιά, καθώς  και στις ενδιάμεσες διαδρομές και αφορούν σε:

α) 4 ενήλικες σε καμπίνα 4κλινη εξωτερική ή εσωτερική (Α4 ή ΑΒ4)

β) 3 ενήλικες και 1 παιδί σε καμπίνα 4κλινη εξωτερική ή εσωτερική (Α4 ή ΑΒ4)

γ) 2 ενήλικες και 2 παιδιά σε καμπίνα 4κλινη εξωτερική ή εσωτερική (Α4 ή ΑΒ4)

Απαραίτητη προϋπόθεση, να ταξιδέψουν τα 4 άτομα στην ίδια καμπίνα
 
 

Εμπορικές Εκπτώσεις - Απαραίτητα Δικαιολογητικά 

 

Δεν θα γίνονται αποδεκτές οι κάτωθι Εμπορικές Εκπτώσεις χωρίς την προσκόμιση των εξής απαραίτητων δικαιολογητικών :

1. ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥ (έκπτωση 50% σε όλες τις Θέσεις &ι στα ΙΧ αυτοκίνητα) ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ - ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ (Α.Μ.Ε.Α.) ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 80% ΚΑΙ ΑΝΩ, ΤΥΦΛΟΙ (έκπτωση 50% σε όλες τις Θέσεις & στα ΙΧ αυτοκίνητα)
Απόφαση των αρμόδιων Υγειονομικών Επιτροπών του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) ή των Υγειονομικών Επιτροπών της αρμόδιας Διοικητικής Αρχής ή Ασφαλιστικού Φορέα. Η έκπτωση θα χορηγείται μέχρι την ημερομηνία λήξης της ισχύος των ανωτέρω δικαιολογητικών. Για τα ΙΧ αυτοκίνητα είναι απαραίτητο να φέρουν ειδικές πινακίδες Αναπήρων Πολέμου ή Δελτίο Στάθμευσης Οχημάτων των Ατόμων με Αναπηρίες (ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ «ΑΜΑ»).

2. ΣΥΝΟΔΟΙ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ (έκπτωση 50% σε όλες τις Θέσεις) ΣΥΝΟΔΟΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ (Α.Μ.Ε.Α.) & ΤΥΦΛΩΝ (έκπτωση 50% σε όλες τις Θέσεις)
Οι Συνοδοί Αναπήρων Πολέμου και Α.Μ.Ε.Α., δικαιούνται την αντίστοιχη έκπτωση, εφόσον συνοδεύουν δικαιούχο, ο οποίος είναι ανάπηρος πολέμου ή άτομο με παραπληγία-τετραπληγία, τύφλωση, νοητική αναπηρία, αυτισμό και σύνδρομο Down.

3. ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ (έκπτωση 50% σε Οικονομική Θέση & Αριθμημένα Καθίσματα και 25% σε Διακεκριμένη Θέση & Καμπίνα)
Ειδική Ταυτότητα Πολυτέκνου, η οποία έχει εκδοθεί από την Πανελλήνια Ένωση Πολυτέκνων.

4. Ν.Α.Τ. ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ (30% σε όλες τις Θέσεις)
Αποδεικτικό Συνταξιοδοτικό Έντυπο της ιδιότητάς τους. Οι ανωτέρω εκπτώσεις ισχύουν και για τη σύζυγο του Συνταξιούχου Ναυτικού.

5. ΦΟΙΤΗΤΕΣ – ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ (έκπτωση 50% σε όλες τις Θέσεις, εκτός από Kαμπίνες LUX)
α) Φοιτητική Ταυτότητα. β) Για τους κατόχους της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISIC, επίδειξη της σχετικής Ταυτότητας. γ) Για τους σπουδαστές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) και Κ.Ε.Σ.Ε.Ν., Δελτίο Σπουδαστικής Ιδιότητας. Η έκπτωση ισχύει για τους Φοιτητές-Σπουδαστές των Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι., ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (Α.Ε.Ν.) και Κ.Ε.Σ.Ε.Ν, καθώς και για τους κατόχους της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISIC. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ: για φοιτητές Στρατιωτικών Σχολών, Σχολών Αξιωματικών & Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας, Πανεπιστημίων Εξωτερικού και Ιδιωτικών Σχολών (εξαιρούνται οι κάτοχοι της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISIC).

6. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ & Β.Α. ΑΙΓΑΙΟΥ (Αξιωματικοί & Οπλίτες) (έκπτωση 25% σε όλες τις Θέσεις, εκτός από Kαμπίνες LUX)
Στρατιωτική Ταυτότητα.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό.
Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν για ασυνόδευτα ΙΧ και Μοτοσυκλέτες.
Οι δικαιούχοι των ανωτέρω εκπτώσεων οφείλουν να επιδεικνύουν τα δικαιολογητικά κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβασή τους στο πλοίο.

 

VODAFONE CU

Αγοράστε 1 εισιτήριο με την Blue Star Ferries και πάρτε άλλο ένα δώρο!

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ:

Οι συνδρομητές CU στέλνετε BLUE στο 54646 (ΧΡΕΩΣΗ 0,2€/ΚΩΔΙΚΟ)

Η προσφορά αφορά στην  παροχή έκπτωσης 50% για 2 άτομα  σε όλες τις θέσεις επιβατών (εκτός από Καμπίνες LUX),  για  εισιτήρια  μονής  διαδρομής  (one  way).  Για  την  παροχή  της  έκπτωσης,  απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κράτηση να περιέχει 2 άτομα.

Η προσφορά ισχύει μόνο για CU συνδρομητές.

O κωδικός ενεργοποιείται μετά από 24 ώρες από τη λήψη του και ισχύει για 15 ημέρες από τη λήψη του

Ο δικαιούχος μπορεί να ταξιδέψει εντός είκοσι (20) ημερών από τη λήψη του κωδικού.

Οι συνδρομητές CU μπορούν να πάρουν 1 κωδικό ανά 15 ημέρες.

Ο κωδικός είναι προσωπικός και δεν μεταβιβάζεται.

Η προσφορά ισχύει για δρομολόγια από/προς τον Πειραιά για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, ΒΑ Αιγαίο και τη Σάμο. Δεν ισχύει στις γραμμές της Κρήτης (Ηράκλειο & Χανιά).

Δεν ισχύει για τις ενδιάμεσες διαδρομές.

Με την  αγορά  ενός  εισιτηρίου  από  την Blue Star Ferries,  ο  δικαιούχος  παίρνει  ένα  ακόμα  δωρεάν.  Η παροχή του  δώρου γίνεται με την ταυτόχρονη  έκδοση 2 εισιτηρίων για  2 άτομα, με έκπτωση 50%.  Η παροχή ισχύει μόνο για εισιτήρια επιβατών και μία (1) διαδρομή (one way) για το ίδιο δρομολόγιο (ίδια ημερομηνία,  πλοίο,  θέση,  προορισμός),  υπό  την  προϋπόθεση  της  διαθεσιμότητας  θέσεων  για  το δρομολόγιο επιλογής του δικαιούχου.

Η προσφορά ισχύει σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, εκτός από τις Καμπίνες LUX. Δεν ισχύει για οχήματα.

Η προσφορά δεν είναι αθροιστική με άλλες εκπτώσεις ή προσφορές.

Τα εισιτήρια  αυτά  δεν  μετατρέπονται  σε  ανοικτής  ημερομηνίας  και  δεν  μεταφέρονται  σε  άλλη ημερομηνία.

Δεν είναι δυνατή η μεμονωμένη ακύρωση εισιτηρίων.

Είναι δυνατή η αναβάθμιση θέσης εντός του πλοίου, πληρώνοντας τη διαφορά από το 50% της θέσης του εισιτηρίου, στο 50% της θέσης αναβάθμισης, υπό την προϋπόθεση ύπαρξης διαθεσιμότητας.

Κατά την επιβίβασή στο πλοίο θα πρέπει να επιδεικνύετε εφόσον σας ζητηθεί τον κωδικό του VODAFONE CU, από το μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο

 

Ενημέρωση : 22/01/2018