Πάσχα στη Σύρο
Πάσχα στην στην όμορφη Σύρο. Στη πρωτεύουσα των Κυκλάδων, το Πάσχα έχει ένα απόλυτα ξεχωριστό χρώμα. Από την Άνω Σύρο μέχρι τη παραλία όλο το νησί ντυμένο με τα Ανοιξιάτικα στολίδια του υμνεί τις Άγιες Μέρες με το δικό του τρόπο. Ορθόδοξοι και Καθολικοί συμμετέχουν στην Εβδομάδα των Παθών μέχρι τη κορύφωση της Ανάστασης.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Συνάντηση το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά και αναχώρηση για Σύρο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο Nisaki Hotel 3* στην Ερμούπολη ή στο Dolphin Bay Hotel 4* στον Γαλησσά. Δείπνο για τους διαμένοντες στο Dolphin.
Μετάβαση στην περιφορά του Επιταφίου στην Ερμούπολη.
Πρωινό και αναχώρηση με τον ξεναγό μας για το Μεσαιωνικό οικισμό της Άνω Σύρου. Θα επισκεφθούμε τον Καθολικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, το Μοναστήρι των Καπουτσίνων, την Πιάτσα, τα λαογραφικά μουσεία και θα φτάσουμε στο «κάτω τέρμα», όπου θα μας περιμένει το πούλμαν για την Ερμούπολη. Εκεί θα επισκεφθούμε πεζή, τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, τη συνοικία Βαπόρια, τη «μικρή Βενετία».
Προαιρετική επίσκεψη στο πρώτο θέατρο-όπερα της Ελλάδας. Θα επισκεφθούμε ακόμη (έξοδα ατομικά) το Μουσείο αντιγράφων Κυκλαδικής Τέχνης, το Αρχαιολογικό Μουσείο, την Πλατεία Μιαούλη και τον Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου.
Στη συνέχεια επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το νότιο τμήμα του νησιού με τις θαυμάσιες παραλίες, όπως Αζόλιμνος, Βάρη, Μεγάλος Γιαλός, Ποσειδωνία, Φοίνικα, Γαλησσά και Κίνι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
Το βράδυ μετάβαση για την Ανάσταση (Dolphin Bay στην Ποσειδωνία) και ακολουθεί Αναστάσιμο δείπνο στο ξενοδοχείο (για τους διαμένοντες στο Nisaki, σε τοπικό εστιατόριο).
Πρωινό και χρόνος ελεύθερος. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα στο ξενοδοχείο (για τους διαμένοντες στο Nisaki, σε τοπικό εστιατόριο). Απόγευμα και βράδυ ελεύθερο.
Πρωινό και ημέρα ελεύθερη. Το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο και επιστροφή στον Πειραιά.
Τα δρομολόγια σας:
14/04 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΥΡΟΣ «BLUE STAR NAXOS» 07:30 - 11:15
17/04 ΣΥΡΟΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ «BLUE STAR NAXOS» 16:00 - 19:45
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / τιμές κατ’ άτομο
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ | 2 ΚΛΙΝΟ | 1 ΚΛΙΝΟ | ΠΑΙΔΙ | ||
Dolphin Bay 4* | 365€ | 465€ | 205€ | ||
Nisaki Hotel 3* | 385€ | 455€ | -- | ||
Επιπλέον τιμές :
Dolphin Bay Hotel 4*:
3o άτομο Standard = 302€
3ο άτομο Std Κουκέτα = 365€
4ο άτομο 2 έως 12 ετών σε Std Κουκέτα = 330€
- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Σύρος - Πειραιάς σε αριθμημένες θέσεις αεροπορικού τύπου θέση
- Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις που αναφέρονται
- Διαμονή στα ξενοδοχεία Nisaki Hotel 3* στην Ερμούπολη ή στο Dolphin Bay 4* στον Γαλησσά
- Ημιδιατροφή με Αναστάσιμο δείπνο, προμεσημβρινό μπουφέ και Πασχαλινό γεύμα με μουσική από τοπική ορχήστρα καθώς και αναψυκτικά, βαρελίσια μπίρα και κρασί στα γεύματα, για όσους διαμένουν στο Dolphin Bay 4*
- Πρωινό, Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα σε τοπικά εστιατόρια για όσους διαμένουν στο Nisaki 3*
- Λαμπάδα για την Ανάσταση
- Αρχηγός/συνοδός & Ασφάλεια αστικής ευθύνης
- Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
- Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.
- Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
- Nisaki Hotel: O φόρος διαμονής € 1,5 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση.
- Dolphin Bay: O φόρος διαμονής €3 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση.