Μιλάνο - Σαιν Μόριτζ
Αεροπορική εκδρομή σε πόλεις και λίμνες της Βόρειας Ιταλίας και της Ελβετίας! Πόλεις ιστορικές και γραφικές, κοσμοπολίτικα θέρετρα και λίμνες απαράμιλλης ομορφιάς περιτριγυρισμένες από παραμυθένια τοπία µας καλούν για µια ξεχωριστή εξόρμηση και, μάλιστα, σε απόσταση αναπνοής από το Μιλάνο!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με Sky Express για την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας και το παγκόσμιο κέντρο μόδας, το Μιλάνο.
Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τον Καθεδρικό ναό (Ντουόμο) , την περίφημη σκεπαστή στοά Γκαλλερία Βιτόριο Εμμανουέλε Β΄, το νεοκλασικό θέατρο της Σκάλας του Μιλάνου και το μουσείο του. Χρόνος ελεύθερος για βόλτες και αγορές. Κατευθυνθείτε στο εμπορικό κέντρο της πόλης Galleria Vittorio Emanuele II με τη γυάλινη οροφή και εν συνεχεία κινηθείτε βορειοανατολικά, προς τη Via Montenapoleone και τους γύρω δρόμους, εκεί όπου βρίσκονται τα ακριβά καταστήματα των μεγαλύτερων οίκων μόδας.
Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.
Ελεύθερη μέρα για βόλτες και επισκέψεις σε διάφορα αξιοθέατα της πόλης.
Επίσης, μπορείτε να ακολουθήσετε την προαιρετική εκδρομή στη Λίμνη Ματζόρε για την Κρουαζιέρα μας στα κοντινά γραφικά νησιά Ίζολα Πεσκατόρι (Νησί των Ψαράδων) και Ίζολα Μπέλλα, όπου θα επισκεφθούμε το πολυτελές παλάτι της οικογένειας Μπορομέε του 17ου αιώνα με τους καταπληκτικούς κήπους και την εξαιρετική θέα (το κόστος Κρουαζιέρας και εισόδου στο παλάτι περιλαμβάνεται).. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στο Μιλάνο. Διανυκτέρευση.
(100 € ο ενήλικας και 70 € το παιδί / πληρώνονται απευθείας στον αρχηγό)
Πολύ πρωινή έγερση σήμερα για να απολαύσουμε μια μαγευτική διαδρομή, κατά τη διάρκεια της οποίας θα διασχίσουμε το αλπικό τοπίο της κοιλάδας του Εγκαντίν με δάση και λίμνες απαράμιλλης ομορφιάς, με προορισμό το Σαιντ Μόριτζ (St Moritz) , το πιο διάσημο και αριστοκρατικό θέρετρο των Άλπεων. Περπατήστε στο κοσμοπολίτικο αυτό θέρετρο, νιώσετε και εσείς την αίγλη και τον πλούτο του, απολαύστε τη μοναδική ατμόσφαιρα δίπλα στη παγωμένη λίμνη St Moritzsee.
Επιστροφή στο Μιλάνο το απόγευμα. Διανυκτέρευση.
Πρωινό και επίσκεψη στο Κόμο και την ομώνυμη λίμνη του. Άφιξη και γνωριμία με την πόλη. Η προκυμαία, το ιδανικότερο μέρος για έναν ρομαντικό περίπατο, δίπλα της η Piazza Cavour - η κεντρική πλατεία με όμορφα καφέ και εστιατόρια - και ο Καθεδρικός ναός, γνωστός για τις διαφορετικές αρχιτεκτονικές τεχνοτροπίες που ενσωματώνει, είναι τα σημαντικότερα αξιοθέατα που θα δούμε κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας.
Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στο Μιλάνο και το αεροδρόμιο όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση για την Αθήνα.
- Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.
- Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα.
- Οι προαιρετικές εκδρομές διοργανώνονται με ευθύνη του συνεργαζόμενου τοπικού πράκτορα και η εκτέλεσή τους εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων καθώς και από τη διαθεσιμότητα / τιμή των πούλμαν
- Τα τρίκλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία είναι, στην ουσία, δίκλινα με επιπλέον κρεβάτι. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να είναι μικρότερο από τα κανονικά ή καναπές ή πτυσσόμενο.
- Τα δωμάτια παραδίδονται από το ξενοδοχείο συνήθως μεταξύ 14:00 - 16:00 και είναι στη διάθεση των ενοίκων έως τις 10:00 - 12:00 της ημέρας αναχώρησης (ανάλογα με την πολιτική του κάθε ξενοδοχείου).
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / τιμές κατ’ άτομο
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ | 2 ΚΛΙΝΟ | 1 ΚΛΙΝΟ | ΠΑΙΔΙ | ||
Una Scandinavia 4* ή παρόμοιο | 695€ | 995€ | 595€ | ||
Φόροι 300 |
- Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα - Μιλάνο - Αθήνα με Sky Express
- Μια αποσκευή έως 20 κιλά και μία χειραποσκευή έως 8 κιλά
- Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Una Scandinavia 4* ή παρόμοιο
- Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
- Μεταφορές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
- Αρχηγός - συνοδός
- Ασφάλεια αστικής ευθύνης
- Φ.Π.Α.
- Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, parking, φόροι πόλεων, ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια COVID για ταξιδιώτες έως 75 ετών: 300 €
- Επιβάρυνση από Θεσ/νίκη και από άλλες πόλεις : 120 € με την Sky Express (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)
- Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
- Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
- Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.
ΠΤΗΣΕΙΣ
ΔΙΑΔΡΟΜΗ | ΑΡ.ΠΤΗΣΗΣ | ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ | ΑΦΙΞΗ |
Αθήνα - Μιλάνο | GQ 830 | 07:30 | 09:15 |
Μιλάνο - Αθήνα | GQ 831 | 16:25 | 19:50 |